ANA SAYFA > SPOR > KEMAL ÖMERAGİÇ YAŞAMINI YİTİRDİ...

KEMAL ÖMERAGİÇ YAŞAMINI YİTİRDİ...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KEMAL ÖMERAGİÇ YAŞAMINI YİTİRDİ...

Türk futbolunun ve Altay’ın unutulmaz teknik direktörleri arasında yer alan Kemal Ömeragiç (Ki-Ki) Sırbistan'da yaşamını yitirdi.

Türk futbolunun ve Altay’ın unutulmaz teknik direktörleri arasında yer alan Kemal Ömeragiç (Ki-Ki) Sırbistan'da yaşamını yitirdi. Bursaspor, Altay, Göztepe, Aydınspor, Salihlispor ve Adana Demirspor'da görev alan Boşnak teknik direktör, kendine özgü Türkçesiyle Türkiye liglerinin en renkli simalarından biri olmuş, gençlere verdiği önemle de Türk futboluna damgasını vurmuştu. Ömeragiç, Altay’da 1992 ve 1995 yılları arasında görev yapmış ve kendisinin “piliçlerim” diye adalandırdığı gençleri korkmadan sahaya sürerek, bir çok genç yeteneği türk futboluna kazandırmıştı.

1931 doğumlu Kemal Ömeragiç’in cenazesi cumartesi günü Zrenanin kasabasında toprağa verilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MEMURLARI SEVİNDİRECEK ÖNERGE
Sonraki Haber TÜRKİYE ŞAMPİYONU ARKADAŞLARI İÇİN PASTA KESTİLER...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?