ANA SAYFA > EKONOMİ > Kemal Çolakoğlu:''Türkiye acilen fabrika ayarlarına dönmeli''

Kemal Çolakoğlu:''Türkiye acilen fabrika ayarlarına dönmeli''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kemal Çolakoğlu:''Türkiye acilen fabrika ayarlarına dönmeli''

Cumhuriyetimizin vatandaşlarına sağladığı hukuk ve demokrasi başta olmak üzere tüm kazanımlarının hayatın her alanına yansıdığını ifade eden İzmirli duayen sanayici Kemal Çolakoğlu, son yıllarda özellikle toplum içinde zedelenen adalet ve güven duygusunun yeniden inşası için Türkiye’nin acilen fabrika ayarlarına geri dönmesi gerektiğini söyledi.

Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın (EBSO) Kasım ayı olağan meclisine Onur Üyesi olarak katılan EBSO Geçmiş Dönem Meclis Başkanı Kemal Çolakoğlu gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Konuşmasında üyelere seslenen Çolakoğlu, ülke ekonomisine büyük katkıları bulunan sanayicilerin bir araya gelme imkanı bulduğu EBSO Meclisi’ni, yatırımın, üretimin ve istihdamın meclisi olmasından ötürü kutsal bir mekan olarak tanımladığını söyledi.

Ankara sanayicileri dinlemeli

Ankara’nın sanayicilerin söylediği her sözü noktasına ve virgülüne dokunmadan çok iyi dinlemesi gerektiğini vurgulayan Kemal Çolakoğlu, “Siyasi ve ekonomik olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Sanayicilerimiz 1994’ten bu yana irili ufaklı çeşitli krizler yaşadı. Sonuç olarak bütün ekonomik krizler bir gün bitiyor. Önemli olan toplumun her alanında adalet ve güven duygusunu sapa sağlam ayakta tutmak. O da yaklaşık bir yıldır yaşadığımız elim olaylar neticesinde büyük bir yara aldı. İşte burada Cumhuriyetimizin en büyük kazanımları devreye giriyor. Bu kazanımları yeniden tesis etmek için acilen fabrika ayarlarına geri dönmeliyiz” dedi.

Kazanılan para cinsinden borçlanın

Son olarak sanayicilere son günlerde yaşanan döviz kurlarının önlemez yükselişiyle ilgili olarak önerilerde bulunan Çolakoğlu, üyelere kazanılan para cinsi ile borç yapmalarını, stoklarını minimize etmelerini ve ayaklarını yorganlarına göre uzatmaları gerektiğini ifade etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZDEKON ile öğrenciler ile ''Lider Öğretmenlik'' seminerinde buluştu
Sonraki Haber İzmir Barosu, avukatlara yönelik saldırıların peşini bırakmıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?