ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Yücel'den İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne veda ziyareti

Kaymakam Yücel'den İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne veda ziyareti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Yücel'den İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne veda ziyareti

İçişleri Bakanlığından, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle 5 Yıldır yürüttüğü Karşıyaka Kaymakamlığı görevinden Kuşadası Kaymakamlığı görevine atanan Sadettin Yücel, Karşıyaka ilçesinde ki veda ziyaretleri kapsamında İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne gelerek veda ziyaretinde bulundu.

İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, Bölge Müdür Yardımcıları Nurkan Yonar ve Suat Keten , İzmir Orman İşletme Müdürü Erdal Şahan ve Karşıyaka Orman İşletme Şefi Zeynel Dönmez tarafından karşılanan Kaymakam Sadettin Yücel; Orman Bölge Müdürlüğü ve fidanlığının Karşıyaka içinde bulunmasının büyük bir şans olduğunu söyledi. Kaymakam Yücel;   başarılı çalışmaları ile gerek Karşıyaka’ya gerek İzmir’e İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’nün önemli katkılarda bulunduğunu ve bulunmaya devam edeceğine inandığını söyleyerek,  Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal şahsında tüm  İzmir Orman Bölge Müdürlüğü personeline çalışmaları için teşekkür etti.

İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal da adeta ağaç ve orman sevdalısı olan Kaymakam Sadettin Yücel’in ,  Bölge Müdürlüklerinin Karşıyaka sınırları içinde  gerçekleştirmiş oldukları ormancılık çalışmaları ve sosyal etkinliklerinde yoğun iş programlarında  bile vakit ayırıp yalnız bırakmadıklarını  kendilerini her zaman saygı ile anacaklarını, yeni görev yeri Kuşadası’na da  ağaç ve orman anlamında önemli katkılarda bulunacaklarına yürekten inandıklarını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kuvayi Milliye Destanı Karşıyaka’da sahnelenecek
Sonraki Haber Karşıyaka voleybolda Seray'ı aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?