ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Yücel, Rüzgarın Kızları'nı kabul etti

Kaymakam Yücel, Rüzgarın Kızları'nı kabul etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Yücel, Rüzgarın Kızları'nı kabul etti

Türkiye’nin en iyi 17 takımını geride bırakarak Türkiye şampiyonu olan “rüzgârın kızları”, öğretmenleri ve okul müdürü Abdullah Aycan ile birlikte Kaymakam Sadettin Yücel’i ziyaret etti.

Makamında Rüzgarın Kızları'nı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu ile birlikte kabul eden  Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, öğrencileri, öğretmenlerini ve okul müdürünü tebrik ederek başarılar diledi. Öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Sporun akademik başarıya engel olmadığını, sporun akademik başarıyı sağladığını belirterek şunları söyledi. Sor her şeyden önce disiplinli çalışmayı gerektirir.  Disiplinli bir çalışmanın sonunda başarılı olabilirsiniz.”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu’da öğrenci, öğretmen ve okul müdürünü kutlayarak her alanda Karşıyaka’da farkındalık yaratmak istediklerini belirtti.

Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu öğrencileri Bahar Öztürk, Sudenaz Kömürcü, Elifnur Gizem Yıldırım ve Şilan Kaya'dan oluşan 4x100 m. Bayrak koşusu takımı 26-27 Mart 2016'da yapılan yarışta İzmir İl birinciliği aldı. 16-17 Nisan'da Aydın'da yapılan Grup müsabakalarında 15 takım arasında gurup birincisi olurken, 28-29 Mayıs'ta ise Türkiye'nin en iyi 17 takımı arasında Türkiye şampiyonluğu elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Cumhuriyet İlköğretim Okulundaki görevi sırasında da Karşıyaka’ya birçok Türkiye şampiyonluğu kazandıran Beden Eğitimi öğretmeni Fahrettin Karaduman ziyaret sonrasında, öğrencileri ile gurur duyduğunu ve disiplinli çalışmalarının sonuçlarını aldığını ifade etti.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaybolan liseli genç, ölü bulundu...
Sonraki Haber Karşıyaka çiçek açıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?