ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Yücel: Bu seçimde de Karşıyaka örnek olacaktır

Kaymakam Yücel: Bu seçimde de Karşıyaka örnek olacaktır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Yücel: Bu seçimde de Karşıyaka örnek olacaktır

Karşıyaka’daki kamu, özel kurum ve kuruluşları ile siyasi parti yöneticilerini bir araya getiren aylık ilçe koordinasyon toplantısında, seçimde dikkat edilecek konular görüşüldü.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Seçim sathı mahalline girildiğini, geçen seçimlerde olduğu gibi Karşıyaka’nın örnek davranış sergileyeceğini belirterek şunları söyledi. “Seçim sathı mahalline girildi. Yüksek seçim kurulu seçim takvimini açıkladı. Yüksek seçim kurulunun yayımladığı seçim takviminin bütün kurumlarımızca okunmasında fayda var. Bizi ilgilendiren hususlara dikkat etmeliyiz. Bilmiyorum demek, kamu için hoş olmaz. Seçimler ülkemizde zevkli, renkli biraz da zahmetli geçebiliyor. Bunun için psikolojilerimizi, kurum işleyişlerimizi gözden geçirmek gerekecektir. Seçim döneminde vatandaşla olan ilişkilerimizde ve reaksiyonlarımızda daha dikkatli davranmamız gerekmektedir. Semalarımızın spreylenmesi vatandaşlarımızın ruh halinin bozduğunu düşünüyorum. İnsanlarla iletişimde kaymakamlık olarak sıkıntı yaşıyorken sizlerin daha çok sıkıntı çektiğinizi düşünüyorum.  Kışkırtıcıların meydanlarda görev alacaklarını unutmayalım. Normal insanımızın sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Bizler kamu olarak daha geniş ve toleranslı davranmak zorundayız. Biz kamu olarak işimizi düzgün ve dikkatli yapmalıyız.

Geçen Seçimlerde Olduğu Gibi Gürültü Ve Çevre Kirliliği Yaşanmamalı

Geçen seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de Karşıyaka’nın kendine yakışır bir şekilde geçireceğine inanıyorum. Geçen seçimlerde partilerimizin çevre ve gürültü kirliliğine karşı gösterdikleri duyarlılığı bu seçimde de göstereceklerdir. Sokaklarda, caddelerde çevre ve gürültü kirliliğine yol açacak gereksiz yüksek sesli propagandalara, afişlemeler yapılmaması için birlikte hareket edilmesini bekliyoruz.

PTT İskele Şube lokalinde PTT İzmir Başmüdürü Şerif Kaçmaz’ın da katıldığı toplantıya, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, PTT Başmüdür yardımcıları Şeref Akpak ve Abdullah Sarıboğa, İlçe Müftüsü İsa Gürler, Kızılay Karşıyaka Şube Başkan Kamil Karadeniz, PTT İskele Şube Müdürü Nihat Candoğan,  PTT AVM Müdürü Sedef Vurmaz, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Orman İşletme Müdürü Erdal Şahan, Nüfus Müdürü Derya Çıngıl, SYV Müdürü Muhittin Edirne, İlçe SGK Müdürü Ahmet Katar, GDZ Elektrik Karşıyaka- Bayraklı-Çiğli Müdürü Halil Avcı,  Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir, Tapu Müdürü Erhan Sakarya, Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Taşar, İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli, , Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, Çocuk Yuvası Müdür vekili Turgay Akdoğan, Zübeyde Hanım Huzurevi Müdürü Gülçin Halatçı, İlçe Kütüphane Müdürü Cuma Öztekin, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, MHP ilçe temsilcisi,  BAD ve Bostanlıspor Başkanı, Gazeteci Yazar Avni Erboy, Karşıyakalı İş adamları Mehmet Çelebi ve Osman Avcı katıldı.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz / www.karsiyakahaber.com-ÖZEL

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Kaymakamlık Kupası Futsal Turnuvası başladı
Sonraki Haber Kaymakam Yücel'den 12 Küçük Dev Adamlara imza...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?