ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Çalışır, gazileri ziyaret etti

Kaymakam Çalışır, gazileri ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Çalışır, gazileri ziyaret etti

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır beraberinde İlçe Müftüsü İsa Gürler, Emniyet Müdürü Kaan Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz ile birlikte Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek gaziler ile bir süre sohbet etti.

Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği Başkanı Halil Taşçı, ziyaretten memnuniyetini belirterek “Ziyaretiniz bizi gururlandırdı. Gaziler vurulunca değil, unutulunca ölür. Unutulmak istemiyoruz. 800’e yakın üyemiz var. Bütün törenlere katılıyoruz.  Karşıyaka olarak çok şanslıyız. Sizin gibi bir kaymakamımızın olmasından da gurur duyuyoruz” dedi.

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır “Gaziler büyüklerimizdir, kardeşleriniz olarak her zaman yanınızdayız. Muharip Gaziler Derneği’ni sık sık ziyaret edeceğiz” dedi.

Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği Başkanı Halil Taşçı tarafından Kaymakam Çalışır’a gazi şapkası ve flaması hediye edildi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Öyle bir doktor ki... Mucize sanki
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın Avrupa'da 2.tur rakipleri belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?