ANA SAYFA > GÜNDEM > KAYIP GENÇ KIZ BULUNDU

KAYIP GENÇ KIZ BULUNDU

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KAYIP GENÇ KIZ BULUNDU

İzmir'de bir haftadır haber alınamayan 17 yaşındaki E.B., polis ekiplerinin çalışmaları sonucu bir arkadaşının evinde bulundu.

Onur Mahallesi, 7357 Sokak'ta ikamet eden E.B., 10 Haziran 2014 günü cep telefonunda bir kız arkadaşıyla tartıştı. Lise öğrenimini yarıda bırakan genç kız, annesi Derdiye Çamak'a biraz sonra geleceğini söyleyip yanına 17 lira para ve kentkart alarak evden ayrıldı. Eşinden ayrı olan anne Çamak, kızının dönmemesi üzerine durumu polise bildirdi. Bir haftadır haber alamayan anne, yetkililerden yardım istedi. Genç kızın bulunması için sosyal paylaşım sitelerinde de fotoğrafı yayınlandı. İzmir Valiliği de genç kızı arama çalışmalarının devam ettiğini duyurdu. Çalışmalara yoğunluk veren polis ekipleri, E.B.’yi bir arkadaşının evinde bularak ailesine teslim etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CELSUS’DA SIRADIŞI MÜZİK GECESİ
Sonraki Haber BU KEZ ÇOCUKLAR KONUŞTU, BÜYÜKLER DİNLEDİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?