ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'yı eksikler düşündürüyor...

Karşıyaka'yı eksikler düşündürüyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'yı eksikler düşündürüyor...

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta Pazar günü Kastamonuspor 1966'ya konuk olacak Karşıyaka'yı eksikler düşündürüyor.

Mahmut'un cezalı olduğu yeşil kırmızılılarda kasığında pubis başlangıcı olan takımın yıldızlarından Tayfun, hafta başından bu yana antrenman yapamadı. Dün çalışmaya katılıp kendini deneyen gurbetçi kanat oyuncusu, ağrıları artınca antrenmanı yarıda bıraktı. Ağır gribal enfeksiyon geçiren kadronun en skorer ismi Can da son çalışmalarda yer alamadı.

Karşıyaka'nın hücum hattındaki kilit isimleri olan bu ikiliden Tayfun'un zorlu deplasmana yetişme ihtimali çok zayıf. Bu futbolcunun yerine sonradan oyuna girdiği son 2 maçta Aydınspor 1923'e gol atıp Kırklarelispor karşısında ikinci golün asistini yapan Ali Kemal'in ilk 11'de oynaması bekleniyor. Karşıyaka'da yönetim, prim ve peşinat alacakları bulunan futbolculara yarın prim ödeme sözü verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zübeyde Ana anıt mezarı yanındaki tuvalet yıkıldı
Sonraki Haber Karşıyaka'nın Filizleri 2 yaşında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?