ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka’ya metre kareye 20,6 kg yağmur yağdı

Karşıyaka’ya metre kareye 20,6 kg yağmur yağdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’ya metre kareye 20,6 kg yağmur yağdı

İzmir'de etkili olan kuvvetli sağanak yaşamı olumsuz etkiledi. En fazla yağış metrekareye 29,5 kilogram ile Çeşme’de kaydedildi. Çeşme'yi 25,4 ile Kemalpaşa, 20,6 ile Karşıyaka ve 19,2 ile Menemen ilçeleri izledi...

Sabah saatlerinde etkili olan yağış, öğleye doğru etkisini arttırarak kuvvetli gök gürültülü sağanağa dönüştü. Yağış nedeniyle kentin çeşitli noktalarında yollar ve iş yerlerini su bastı, ulaşımda aksamalar yaşandı. Çiğli'de etkili olan yağış nedeniyle banliyö tren hattı İZBAN'ın kullandığı Egekent 2 istasyonu yakınlarındaki demiryolunda su baskını yaşandı. TCDD personeli, suyu tahliye ederek yolu açmak için yoğun çaba sarfetti. Yaklaşık 1,5 saat duran seferler, suların temizlenmesinin ardından kontrollü olarak devam edebildi.
Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, İzmir kent merkezinde son 6 saatte metrekareye 8,7 kilogram yağış düştü.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haydar Aliyev'in heykeli açıldı...
Sonraki Haber Karşıyaka Spor Kulübü Yönetimi'nden büyük hamle...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?