ANA SAYFA > ÇEVRE > KARŞIYAKA'YA KAR YAĞDI

KARŞIYAKA'YA KAR YAĞDI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKA'YA KAR YAĞDI

Karşıyaka 14 Şubat Sevgililer Günü’nde muhteşem olduğu kadar ilginç bir kutlamaya ev sahipliği yaptı. 50 bin Karşıyakalı 14 Şubat’ı sevdikleriyle birlikte kar altında kutladı.

~~Karşıyaka Belediyesi’nin Radyo RomantikTürk işbirliğiyle düzenlediği “14 Şubat Sevgililer Günü” kutlaması Çarşı’yı kırmızı beyaza bürüdü. Saat:18.00’de başlayacak kutlamadan saatler önce Çarşı’yı dolduran 50 bin kişinin coşkusu Belediye Başkanı Cevat Durak’ın alana gelmesi ile birlikte doruğa ulaştı.

Coşkulu karşılama karşısında duygulanan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Sizlerle birlikte 2004’den bu yana güzellikleri yaşadık. Türkiye’nin aydınlık yüzü olduk. Bizler Cumhuriyetin bekçileri, Mustafa Kemal’in askerleriyiz. 31 Mart’tan sonra da, sizlerle birlikte bu mücadeleye devam edeceğiz” dedi. Başkan Durak, daha sonra ise, 50 bin kişi ile birlikte “Kaf Kaf” çekerek, Karşıyakalıları selamladı.

Sevgililer Günü’ne uygun kırmızı ışıklandırma ile aydınlanan Karşıyaka Çarşısı, kar yağışı ile birlikte unutulmaz bir manzaraya sahne oldu. Binlerce kişi Radyo RomantikTürk’ün Nostalji Partisi ile eğlence dolu bir gece geçirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber DURAK:''CHP ÜYESİ OLARAK MÜCADELEMİ SÜRDÜRECEĞİM''
Sonraki Haber KARŞIYAKA OPERA'DA ŞARKILAR SEVGİLİLER İÇİN

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?