ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'ya 4 bin, Mustafa Aşan'a 4 maç ceza...

Karşıyaka'ya 4 bin, Mustafa Aşan'a 4 maç ceza...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya 4 bin, Mustafa Aşan'a 4 maç ceza...

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu Karşıyaka Spor Kulübü ve futbolcusu Mustafa Aşan'a ceza verdi.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Karşıyaka Spor Kulübü'ne 4 bin TL. Mustafa AŞan'a da 4 maç cezanın yanı sıra 3 bin TL'de para cezasına hükmetti. TFF'nin resmi web sitesindeki açıklama şöyler:

"KARŞIYAKA Kulübünün, 01.10.2018 tarihinde oynanan KARŞIYAKA - ESENLER EROKSPOR TFF 3. Lig 2. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. Kez gerçekleştirilmesinden dolayı 4.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada KARŞIYAKA Kulübü sporcusu MUSTAFA AŞAN'ın, ihraç öncesi müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 4 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 3.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber EÜ Karşıyaka Sağlık Yerleşkesi hizmete açıldı
Sonraki Haber Karşıyaka'da kaybolan kadının katili bulundu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?