ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’nın ilk kapalı havuzunun resmi açılışı 18 Kasım'da

Karşıyaka’nın ilk kapalı havuzunun resmi açılışı 18 Kasım'da

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’nın ilk kapalı havuzunun resmi açılışı 18 Kasım'da

Karşıyaka Belediyesi, kentin ilk yarı olimpik kapalı yüzme havuzunu törenle hizmete açıyor. Kısa süre önce faaliyete geçirilen ve büyük ilgi gören Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu’nun resmi açılışı 18 Kasım’da yapılacak.

Karşıyaka Belediyesi, Zübeyde Hanım Mahallesi’ndeki 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu’nun ön kısmında yer alan havuzun üzerini kapatarak muhteşem bir yüzme tesisine dönüştürdü. Karşıyaka’nın yarı olimpik ölçülerdeki ilk kapalı yüzme havuzu olan tesis, kısa süre önce kapılarını açtı. Son teknolojiler kullanılarak inşa edilen ve engelli kullanımına da uygun olarak tasarlanan havuz, hem spor camiasından hem de vatandaşlardan tam not aldı.

Alanında İzmir’in en modern tesislerinden biri olan Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu, çocuk ve yetişkinlere yönelik yüzme kurslarının yanı sıra abonelik sistemiyle halka da açıldı. Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yüzme Takımı burada antrenman yapmaya başlarken, bir de su topu takımı kuruldu. Ayrıca önümüzdeki süreçte tesis bünyesinde cankurtaran ve sualtı aletli dalış kursu ile otizmli ve bedensel engelli bireylere yönelik yüzme kurslarının da açılacağı belirtildi.

Kısa zamanda büyük ilgi gören tesisi, 18 Kasım Cumartesi günü saat 11.00'de resmi törenle hizmete açacaklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Spor kenti Karşıyakamıza, yüzme ve su sporlarında çağ atlatacak bir yatırımı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kentimizin kapalı havuz ihtiyacını; teknolojik donanımı, güvenliği ve konforuyla fark yaratacak muhteşem bir tesisle gidermiş olduk. Hem halkımıza hem de sporculara hizmet veriyoruz. İnanıyorum ki bu tesiste geleceğin olimpiyat şampiyonları da yetişecek. Karşıyakamıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mehmet Okur Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'ndaydı...
Sonraki Haber Türk (T.C) parasında hezimet!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?