ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’nın gururu, Manş’a uğurlandı

Karşıyaka’nın gururu, Manş’a uğurlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’nın gururu, Manş’a uğurlandı

Geçtiğimiz günlerde 10 kilometre yüzme yarışlarında altın madalya alarak tüm Karşıyakalıları gururlandıran Emre Erdoğan, Manş Denizi’ni yüzerek geçeceği yarışa Karşıyaka’dan uğurlandı.

Spor hayatına su topu oynayarak başlayan, daha sonra kariyerini açık deniz yüzme dalında sürdüren Karşıyaka Spor Kulübü sporcusu Emre Erdoğan, tüm dünyada adından söz ettirmek için yeni bir hedefe kilitlendi.

Yüzme dünyasının Everest’i olarak bilinen Manş Denizi’ni yüzerek geçmeyi hedefleyen Emre Erdoğan, yarış öncesi yolculuğuna 1912 Karşıyaka Derneği’nin Karşıyaka Yelken Tesisleri’nde düzenlediği organizasyonla uğurlandı.

“Gurur duyuyoruz”

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, 1912 Karşıyaka Derneği Başkanı Ekber Göçer ve camianın ileri gelen birçok isminin katıldığı törende bir konuşma yapan Başkan Mutlu Altuğ, “Birçok branşta yarışan bir kulüp olmaktan gurur duyuyoruz. Birkaç branşın üzerine daha çok gitmek zorunda kalsak da, yüzme hep aklımızda olan ama bir türlü geliştiremediğimiz bir branş. Bireysel olarak buraya gönül vermiş arkadaşımız Karşıyakalı olarak bizi yurtdışında da temsil edeceği için gururluyuz. Ben Karşıyaka Spor Kulübü adına Emre’ye teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Altuğ’un ardından kısa bir konuşma yapan 1912 Karşıyaka Derneği Başkanı Ekber Göçer de, “Biz Emre’ye çok teşekkür ediyoruz. Daha büyük hedefleri var. Biz o hedeflerinde de onun yanında olmaya çalışacağız” diyerek, sporcuya yarış öncesi destek sözü verdi.

Hedefi 7 denizi Karşıyaka armasıyla geçmek

Geçmişte kazandığı başarılarla yeşil kırmızılıları gururlandıran ve kulübün armasını tüm dünyada temsil etmeye hazırlanan Emre Erdoğan ise, “Bizde büyük bir potansiyel var. Üç tarafı denizlerle çevrili bir ülkede yaşıyoruz. Ben inanıyorum bu kulüpte genç yetenekler yetişecek ve onlar bugün bizim başarı diye gördüğümüz şeyleri de geride bırakacaktır. Bizim yapmamız gereken şey bayrağı bir yere kadar götürüp, bizden sonra gelenlere vermek” dedi. Erdoğan, Manş Denizi’nden sonraki hedefinin dünyada yüzme sporunun yapıldığı en önemli denizler olan 7 denizi de Karşıyaka armasıyla geçmek olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından genç sporcuya 1912 Derneği’nin özel olarak kendisi için hazırlattı bornoz ve tişörtlerin hediye edilmesiyle etkinlik sona erdi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de turist sayısı yarı yarıya azaldı
Sonraki Haber İzmir'de 11 PKK'lı yakalandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?