ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka’nın Filizleri, Çınarlar ile buluştu

Karşıyaka’nın Filizleri, Çınarlar ile buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’nın Filizleri, Çınarlar ile buluştu

Karşıyaka Belediyesi tarafından geçtiğimiz Ekim ayında Mavişehir’de faaliyete geçirilen Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi, anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

60 yaş üzeri Karşıyakalılara sosyal ve kültürel hizmetler sunan merkez, önceki gün çocukların ziyaretiyle şenlendi. Çınarlar, Karşıyaka’nın Filizleri Anaokulu’ndan gelen 32 minik öğrenciyi coşku ve sevinçle karşılandı.
5-6 yaş grubu öğrenciler; dans, koro, satranç ve resim kurslarında büyüklerine eşlik etti. Çınarlar çocuklara tecrübelerini aktarırken, minikler de neşeleriyle büyüklerinin yüzünü güldürdü. Merkez üyeleri, “Anaokulu öğrencilerinin ziyaretiyle çocukluğumuza döndük, hiç unutamayacağımız bir gün geçirdik. Emeği geçenlere ve bu merkezi kurarak bizlere ikinci baharı yaşatan Karşıyaka Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “İnsan odaklı hizmet anlayışımızla, çocuklarımızdan büyüklerimize kadar her yaştan yurttaşımızın mutlu yaşadığı bir kent yaratmak için çalışıyoruz. Kentimize kazandırdığımız anaokulları ile birlikte, Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezimiz de bu anlayışımızın en güzel örneklerindendir. Daima geçmişimizden güç alarak, geleceğe güvenle bakacağız” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka sonunda ''oh'' dedi...
Sonraki Haber Trifunovic: Genel psikolojiyi kırmak için bu galibiyete ihtiyacımız vardı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?