ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’nın eski futbolcusu uyuşturucudan 4 yıl ceza aldı!

Karşıyaka’nın eski futbolcusu uyuşturucudan 4 yıl ceza aldı!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’nın eski futbolcusu uyuşturucudan 4 yıl ceza aldı!

TFF 2. Lig'de son olarak geçen sezon Menemen Belediyespor forması giyen Karşıyaka’nın eski gurbetçi futbolcusu Kerem Bulut'un uyuşturucu madde kullandığı gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) 4 yıl men cezası aldı.

Avustralya'da büyüyen ve Türkiye'deki kariyerinde 2012-13 sezonunda Süper Lig'de 12 maçta Akhisarspor, 2013-14'te 1'inci Lig'de Karşıyaka forması giyen 26 yaşındaki futbolcu, 2016-17 ve 2017-18 sezonlarında ise Menemen Belediyespor'da görev yaptı. TFF 2'nci Lig'de son olarak geçen sezon Menemen Belediyespor forması giyen gurbetçi futbolcu Kerem Bulut'un uyuşturucu madde kullandığı gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) 4 yıl men cezası aldığı ortaya çıktı. Avustralya'da büyüyen ve Türkiye'deki kariyerinde 2012-13 sezonunda Süper Lig'de 12 maçta Akhisarspor, 2013-14'te 1'inci Lig'de Karşıyaka forması giyen 26 yaşındaki futbolcu, 2016-17 ve 2017-18 sezonlarında ise Menemen Belediyespor'da görev yaptı. Sarı-lacivertli kulüpte geçen sezon sonunda sözleşmesi feshedilen forvetin, 15 Nisan 2018'de Menemen'de oynanan Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Dopingle Mücadele Kurulu tarafından alınan A numunesinde kokain maddesine rastlandığı öğrenildi. Menemen'den ayrıldıktan sonra herhangi bir kulüple anlaşmayan Kerem'in, bu maddeyi kullandığını kabul ederek B numunesinin açılmasını istemediği belirtildi.
Annesinin kanser olduğunu öğrendikten sonra bunalıma girmesi sebebiyle uyuşturucu kullandığı savunmasını yapan futbolcuya 4 yıl ceza verildiği, kararın Tahkim Kurulu'nda kesinleşmesinin ardından Dopingle Mücadele Kurulu tarafından açıklanacağı öğrenildi.Kerem Bulut, ceza aldığı takdirde FIFA'ya bağlı hiçbir ülke liginde forma giyemeyecek. Vücudunun büyük bölümünü kaplayan dövmeleriyle dikkat çeken Kerem Bulut, geçen sezon Mememen'de 29 maçta 9 golle oynadı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mesut Toros: Kısa sürede toparlanacağız
Sonraki Haber Teniste çeyrek ve yarı final heyecanı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?