ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’nın Bilge Çınarları sezonu açtı

Karşıyaka’nın Bilge Çınarları sezonu açtı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’nın Bilge Çınarları sezonu açtı

Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’nde yeni sezon 12 farklı branştaki ücretsiz kurslarla açıldı. 60 yaş ve üzeri yüzlerce Karşıyakalı; Türk Sanat Müziği, tango ve kalp yogası gibi çeşitli kurslar sayesinde, hem keyifli hem de nitelikli vakit geçirme imkanı buldu.

Karşıyaka’da 60 yaş ve üzeri vatandaşların buluşma noktası haline gelen Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi, 2018-2019 sezonuna hızlı başladı. Üye sayısı 2 bine ulaşan merkezde; Kasım ayı itibariyle tango, bilgisayar, satranç, resim, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, yoga, kalp yogası, seramik cam boyama, üç boyutlu perspektif, ev aksesuarları ve ahşap boyama kursları açıldı. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi yeni dönem kurslarına da büyük ilgi gösteren üyeler, kısa sürede kontenjanları doldurdu.

Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi’nde ücretsiz kursların yanı sıra, kuaför ve psikolojik danışmanlık hizmetleri veriliyor, sağlık seminerleri düzenleniyor. Boş zamanlarını merkezde değerlendirmek isteyen üyeler; dinlenme salonunda sohbet edip televizyon izliyor ya da kütüphaneden yararlanabiliyor. Alanında uzman çalışanların hizmet verdiği tesiste bir hemşire de görev yapıyor. Ücretsiz üyelik imkanı sunan merkeze, 369 06 87 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “İleri yaşlardaki büyüklerimizin evden çıkıp sosyal yaşama katılmalarını, tecrübelerini gün ışığına çıkarmalarını ve daima yanımızda yer almalarını istiyoruz. Bu amaçla kurduğumuz Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi, sosyal belediyecilik projelerimizin en güzel örneklerinden biri oldu. Çınarlarımız bu çatı altında huzurlu bir ortam buluyor, hem keyifli hem de nitelikli zaman geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. Biz de sunduğumuz hizmetlerin gördüğü ilgiden büyük memnuniyet duyuyoruz. Biz büyük bir aileyiz ve bu ailenin baş köşesindeki çınarlarımızla her zaman el ele olmaya devam edeceğiz” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın konuğu Daçka
Sonraki Haber Kaf Kaf filede İzmir Büyükşehir'i rahat geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?