ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’nın başarılı sporcularına para ödülü

Karşıyaka’nın başarılı sporcularına para ödülü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’nın başarılı sporcularına para ödülü

Karşıyaka Belediyesi, başarılı sporcuları ödüllendirdi. Belediye Meclisi, Ağustos ayında Manş Denizi’ni yüzerek geçen Karşıyakalı Milli Yüzücü Bengisu Avcı ve Karşıyaka Belediyesporlu jimnastikçilere para ödülü verdi.

Karşıyakalı Milli Açık Su Yüzücüsü Bengisu Avcı, Ağustos ayında, İngiltere ve Fransa’yı ayıran Manş Denizi’ni yüzerek geçerek erişilmesi zor bir başarıya imza attı. Karşıyaka Belediyespor’un jimnastikçileri de Artistik Jimnastik Kulüplerarası Bayanlar Yıldız- Genç ve Büyük kategorilerinde derece yaparak göğsümüzü kabarttı.

Karşıyaka Belediye Meclisi, Karşıyaka’yı ulusal ve uluslararası arenada başarıyla temsil eden sporcuları ödüllendirdi. Meclis Toplantısı’na katılan sporculara para ödülü verildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyaka’da sporun her branşını destekliyor ve yeni sporcuların yetişmesi için çaba sarf ediyoruz. 4 yılda, belediye bünyesindeki spor branşlarının sayısını 3’ten 21’e çıkartan bir anlayışa sahip olarak, bizleri ulusal ve uluslararası platformlarda başarıyla temsil eden sporcularımızı ödüllendirmeyi de borç biliyoruz. Hem Bengisu’yu hem de jimnastikçilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar KSK-Afyon maçına özel çocuklar danslarıyla konuk olacak
Sonraki Haber CHP'li Sertel Mavişehir'deki arsayı Meclis gündemine taşıdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?