ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın Antalya'da ilk hazırlık maçı Konya Anadolu Selçukspor ile

Karşıyaka'nın Antalya'da ilk hazırlık maçı Konya Anadolu Selçukspor ile

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın Antalya'da ilk hazırlık maçı Konya Anadolu Selçukspor ile

Karşıyaka, devrenin ilk haftasında cezalı olduğu için özel izin verilen Tayfun dışında tam kadro ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.

Yeşil kırmızılılarda ağır antrenmanlara rağmen sakatlık yaşanmaması teknik direktör Turgut Uçar ve ekibinin yüzünü güldürüyor. Karşıyaka, kamptaki ilk hazırlık maçını yarın  Konya Anadolu Selçukspor'la oynayacak. 

Kampa götürülen gençleri denemek için 7 Ocak Cumartesi günü maç yapacak amatör bir takım arayan Karşıyaka'nın Pazar günü Eskişehirspor'la oynayacağı karşılaşma iptal oldu. Karşıyaka, kampın son günü olan pazar günü karşılaşacak üst ligden güçlü rakiplerle temasta.

Karşıyaka'da 2. Başkan Yener Eyüboğlu ve yöneticiler Serhat Bayülken ile Serdar Işıldar, kampı ziyaret ederek takımla bir araya geldi. Takımın var gücüyle hazırlandığını belirten Süleyman Serdar Işıldar, “İnşallah ikinci yarıda mevcut durumumuzun üzerine çıkacağız. Hedefimiz o. Teknik heyetimizin ve oyuncularımızın yüzü gülüyor. Bu çok önemli.” dedi.

Disiplinli ve ahenkli bir çalışmanın olduğunu söyleyen Serhat Bayülken ise, “Oyuncuların keyfi yerinde. Sakatlığımız yok, çok şükür. Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz.” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Küçük yüreklerden büyük fedakârlık
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Avtodor engelini aştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?