ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’nın Amazonları...

Karşıyaka’nın Amazonları...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’nın Amazonları...

İzmirlileri ragbi sporuyla tanıştıran ve Türkiye Şampiyonluğunu 2 kez kazanan “Karşıyaka’nın Amazonları” olarak isim yapan Bostanlıspor Bayan Ragbi Takımı, 3. Şampiyonluğa hazırlanıyor…

Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim Sahada çalışmalarını Azeri antrenörleri Mahdi Norouzi yönetiminde hafta sonları yapan “Karşıyaka’nın Amazonları”ndan bu yıl da başarılı sonuç bekleniyor. Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, “İzmir ve Karşıyakalıları ragbi sporuyla tanıştırmanın keyfini 2 Türkiye Şampiyonluğu ve ilk yılımızda da kuruluşumuzdan 3 ay sonra gelen Türkiye İkinciliği ile  taçlandırdık. Şimdi 3. şampiyonluk için sahaya çıkacağız. Ankara’da yapılacağı planlanan Türkiye Şampiyonası öncesinde çalışmalarımız yoğunlaştı. Sakatlıklar nedeniyle tecrübesiz bir kadro ile de maçlara çıkma durumumuz var. Ancak “Karşıyaka’nın Amazonları” pes etmez. Tüm rakiplerimiz bizim ekibe bileniyorlar. Yenmek onları için en büyük hedef oldu. Biz de bunun bilinciyle tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Antrenörümüz Azerbeycanlı, İran’da çalıştı ve şimdi de Bostanlıspor’da. Aynı zamanda da Milli Takımlarımızın yardımcı antrenörü.  Ekibimize güvenimiz tam” dedi.
Türkiye Şampiyonasına çıkacak ekibe sponsor da aradıklarını belirten Avni Erboy, Karşıyakalı firmalara, şirketlere “Deplasman masraflarımızı karşılayabilmek için formaya reklam arıyoruz. Karşıyakalılardan destek bekliyoruz” diye de çağrıda bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'da Waters kadro dışı...
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyespor'un gençleri Göztepe'yi son saniyede yendi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?