ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın 3 puanı daha silindi...

Karşıyaka'nın 3 puanı daha silindi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın 3 puanı daha silindi...

TFF Tahkim Kurulu, Karşıyaka'nın 3 puan silme cezasını onadı. Tahkim kurulunun bugün yaptığı toplantı sonrası almış olduğu karar şöyle:

"Karşıyaka Spor Kulübü'nün, TFF Kulüp Lisans Kurulu'nun 20.09.2017 tarih ve E.2017/57 - K.2017/57-3 sayılı kararına itirazı incelendi. Başvuru harcının 7 günlük itiraz süresi içinde yatırılmadığı görüldü. Yapılan müzakere neticesinde; başvurunun, Tahkim Kurulu Talimatı'nın 7. ve 8/5. maddeleri uyarınca süre yönünden reddine (oybirliği ile)

Bu karara göre de Karşıyaka'nın 3 puanı daha silindi ve puanı 0'a indi.

FIFA ve Ulusal Kulüp Lisans Kurulu'ndan ayrı ayrı 3'er puan silme cezası alan düşme hattındaki Karşıyaka, 25 Ekim'e kadar 340 bin TL bulamazsa 9 puandan daha olacak. Eski futbolculardan Okan Şahingöz'ün Hollanda'daki yetiştirici kulüplerinin talebini değerlendiren FIFA Disiplin Komitesi, Karşıyaka'ya  25 Ekim'e kadar son ek süre verdi. Karşıyaka, takıma 2014-15 sezonunda transfer olup bu sezon başında ayrılan gurbetçi futbolcunun Hollanda'daki eski kulüpleri Almare City, AZ Alkmar ve AFC'ye 25 Ekim'e kadar toplam 78 bin euro (340 bin TL) yetiştiricilik bedeli ödeyemezse her kulüp için 3'er puan olmak üzere toplam 9 puanı silinecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 19 Ekim Muhtarlar Günü Karşıyaka’da da kutlandı
Sonraki Haber Karşıyaka'ya PFDK'dan ceza...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?