ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın 3 branşı galibiyete hasret kaldı...

Karşıyaka'nın 3 branşı galibiyete hasret kaldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın 3 branşı galibiyete hasret kaldı...

Karşıyaka Spor Kulübü'nün profesyonel liglerde mücadele eden 3 ekibi 2 haftadır "Üçte sıfır" yaparak galibiyete hasret kaldı. Son 2 hafta 3 branşta da yüzü gülmeyen yeşil kırmızılı ekip mali çıkmazdan da kurtulmak için AŞ için çalışmalara bugün başlayacak.

Futbol ve basketbolda "transfer yasaklısı" olan ve futbolda son, basketbolda sondan bir önceki sırada bulunan Karşıyaka'nın bu sıkıntıları ister istemez son 2 sezonun en başarılı şubesi voleybolu da etkiledi ve tamamı alt yapıdan yetişen oyunculardan kurulu voleybol takımı da 3 haftadır kaybetti.
Pınar Karşıyaka ligde 6 haftadır kazanamaz duruma gelerek tarihindeki en kötü sezonlarından bitrisini, geçiriyor. Futbolda da puanları silinen ekip için son mali genel kurulda alınan AŞ onayı için çalışmalara bugün Adalet eski bakanlarından ve kulübün eski başkanlarından Hasan Denizkurdu'nın başkanlığındaki komite çalışmalarına başlayacak ve kulübe AŞ olarak destek verecek şirket yetkilileriyle görüşecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Caz Festivali başlıyor...
Sonraki Haber İzmir’e yeni yaşam alanları geliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?