ANA SAYFA > SAĞLIK > Karşıyakalılar pembe giyerek meme kanserine dikkat çekti

Karşıyakalılar pembe giyerek meme kanserine dikkat çekti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalılar pembe giyerek meme kanserine dikkat çekti

Karşıyaka Belediyesi, ‘Meme Kanseri Farkındalık Haftası’nda spor etkinliklerini ‘pembe’ temasıyla gerçekleştirdi. Karşıyakalı kadınlar, bir hafta boyunca yapılan aktivitelerde pembe tişörtler giyerek hastalığa dikkat çekti.

Hafta kapsamında sabah sporu, akşam sporu, gyrokinesis, pilates ve yoga etkinlikleri gerçekleştirildi. Finalde ise 200 kadının katılımıyla zumba yapıldı. Muharrem Candaş Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlik öncesinde, Meme Hastalıkları Derneği Başkanı Dr. Mustafa Emiroğlu ile Meme Hastalıkları Derneği Saymanı Dr. Cem Karaali de katılımcılarla buluştu. Erken teşhisin önemini, tanı ve tedavi yöntemlerini anlattı.

Halk sağlığının korunmasına katkı sağlamak için çalıştıklarını dile getiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla sürekli olarak spor etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Meme Kanseri Farkındalık Haftası’nda aktivitelerimizi bu önemli hastalık ile mücadeleye adadık. Kadınlarımızla el ele verip farkındalık yarattık. Destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türküler Mehmetçik için söylendi
Sonraki Haber Karşıyaka'da para cezası ve kadro dışı gündemde...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?