ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalılar Öykü için kan bağışında bulundu

Karşıyakalılar Öykü için kan bağışında bulundu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalılar Öykü için kan bağışında bulundu

Lösemi tanısı konulan ve ilik nakli olmayı bekleyen 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı için Karşıyaka Belediyesi önünde kan bağışında bulunuldu.

Belediye ile Tüm Bel-Sen tarafından gerçekleştirilen kampanyaya katılanlar, donör olup Öykü'yü yaşatabilmek için sıraya girdi. Karşıyaka Belediyesi de çalışanlarının rahatlıkla kan bağışında bulunup, donör olabilmelerini sağlamak için Kızılay kan bağışı aracının, belediye binası önünde getirilmesini sağladı. Belediye, Çağdaş Yazıcı'nın başkanlığını yürüttüğü Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) ile birlikte kan bağışı ve kök hücre bağışında bulunulmasına destek oldu. Onlarca belediye çalışanı, Öykü Arin ve lösemi hastası tüm çocuklar için donör olabilmek amacıyla kan bağışında bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da bağışıklık güçlendirici seminer
Sonraki Haber Toros: Oyun sistemimizi oturtmaya başladık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?