ANA SAYFA > MAGAZİN > KARŞIYAKALILAR KKTC'İNDE BOL BOL KAF SİN KAF ÇEKTİ

KARŞIYAKALILAR KKTC'İNDE BOL BOL KAF SİN KAF ÇEKTİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKALILAR KKTC'İNDE BOL BOL KAF SİN KAF ÇEKTİ

Karşıyakalı emekli bankacılar grubu KKTC Girne'de düzenlenen gecede kurtlarını dökerken, bol bol Kaf Kaf çekerek, oteli inlettiler.

Karşıyakalı turizm şirketi Escan'ın düzenlediği tur ile KKTC'ine giden Karşıyaka Grubu,  Girne, Lefkoşe, Gazi Magosa'da tarihi ve turistlik yerleri gezdi. Girne Dome Oteldeki  peşpeşe yapılan "Gala Geceleri"nde en renkli masa olarak göze çarpan ve sanatçı Ali İntepe ile birlikte bol bol Kaf Kaf çeken Karşıyaka Grubu'nun yanı sıra, otel müşterisine de gecelerin sonunda gecenin assolistti Ali İntepe bol bol "Kaf Kaf Kaf... Sin Sin Sin... Kaf Sin Kaf" diye tezahürat yaptırdı. Escan Tur'un yetkilisi Uğur Hasbahçeli'nin de ilgisi Karşıyakalı grubu memnun etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KADINLAR ZÜBEYDE HANIM'DA BULUŞTU
Sonraki Haber PİLLERİ TOPLAYANLAR ÖDÜLLERİ KAPTI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?