ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalılar iftarda buluştu

Karşıyakalılar iftarda buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalılar iftarda buluştu

Ramazan başından bu yana toplumun farklı kesimlerini düzenlediği iftar programlarında bir araya getiren Karşıyaka Belediyesi, bu kez tüm Karşıyakalı vatandaşları bir araya getiren bir iftar yemeği düzenledi.

Ramazan etkinliklerini hız kesmeden sürdüren Karşıyaka Belediyesi, Karşıyaka Çarşı’da düzenlediği iftar yemeğiyle tüm Karşıyakalıları bir araya getirdi. Çarşı’nın başından sonuna kadar uzanan ve ara sokaklara da yayılan iftar yemeğine, CHP İstanbul Milletvekili Yakup Akkaya, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Karşıyaka Müftüsü Cahit Erhun, Mustafa Kemalpaşa Camii İmamı Sırrı Özdemir, Afyonkarahisar Evciler Belediye Başkanı Saim Özer ve  vatandaşlar katıldı.

İftarın açılış konuşması gerçekleştiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Bugünlerde en çok birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ihtiyacımız var. Bugün dualarımız barış işin, kardeşlik için olsun” dedi.

Karşıyakalı binlerce vatandaş, Başkan Mutlu Akpınar’ın konuşmasının ardından Karşıyaka Müftüsü Cahit Erhun’un okuttuğu iftar duasıyla hep birlikte oruçlarını açtılar. Yemeğe katılan vatandaşlara, hurma, zeytin, mercimek çorbası, pilav, etli patates yemeği ve baklava ikram edildi.

Erken bayram harçlığı

Vatandaşların Başkan Akpınar’a yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinde, gülümseten anlar da yaşandı. Yanına gelen bir çocukla keyifli bir sohbet eden Akpınar, daha sonra çocuğa erkenden bayram harçlığı verdi. Başkandan harçlık alan çocuk teşekkür ettikten sonra yüzünde büyük bir gülümsemeyle uzaklaşırken, başkan Akpınar yemeğin ardından vatandaşlarla sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Vali Ayyıldız'ın babası vefat etti
Sonraki Haber Seferihisar'da ''su'' koruma altında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?