ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı yıldız hentbolcular Türkiye ikincisi

Karşıyakalı yıldız hentbolcular Türkiye ikincisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı yıldız hentbolcular Türkiye ikincisi

Karşıyaka Belediyespor, "Türkiye Hentbol Yıldız Erkekler Şampiyonası"nda Türkiye ikincisi oldu.

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen ve Eskişehir'de yapılan şampiyonada en iddialı takımlarından biri olan Karşıyaka Belediyespor; çeyrek finalde Kayseri Gençlik Hizmetleri, yarı finalde ise Bolu’yu geçerek finale çıktı. Beşiktaş ile oynanan final karşılaşması büyük çekişmeye sahne olurken, Karşıyaka rakibine 26-23 yenilerek şampiyonluğu kaçırdı ve Türkiye ikinciliğini elde etti.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Karşıyakamızda ‘Her yaşta, her branşta spor’ ilkesiyle çalışıyor, sporla iç içe nesiller yetiştirmek ve yetenekli sporculara destek olmak için önemli yatırımlar yapıyoruz. Son 3 yılda başarıdan başarıya koşan Karşıyaka Belediyespor, bu anlamda en büyük gurur kaynağımızdır. Kulübümüzden aldığımız başarı haberlerine bir yenisini ekleyen hentbol takımımıza da bizlere yaşattıkları büyük sevinç için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Sporun ve sporcunun destekçisi olmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da bir efsane: Tilla Restoran
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'ya Yeşilgiresun'dan 2 yerli oyuncu geliyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?