ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı voleybolculara maç öncesi morali...

Karşıyakalı voleybolculara maç öncesi morali...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı voleybolculara maç öncesi morali...

Hafta sonunda zirve takipcilerinden, 1. Ligin en büyük büyçeli takımlarından birisi olan Manisa Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak olan Karşıyakalı voleybolcu kızlara yönetim moral verdi.

Karşıyaka Bayan voleybol takımının oyuncuları teknik ekip ile birlikte şube yöneticilerinden Serhat Özel’in sahibi olduğu Dağmaran Kahvaltı Evi’nde kahvaltı yaptı. Daha sonra da doğa gezisi ile moral depoladı.
Karşıyaka baş antrenörü Tamer Çamlıbel, "Hafta sonunda ligin en çok yatırım yapan takımlarından birisi olsa Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Rakibimiz dört haftadır kazanamıyor ve çıkış arıyorlar. Çok zor bir maç bizi bekliyor. Her zaman olduğu gibi kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Pazar günü en büyük görev taraftarımıza düşüyor. Onlar arkamızda olduğu sürece yaptıklarımız ortada. Salonu doldurarak gücümüze güç katacaklarından eminim’’ dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Uşak maçı Karşıyaka taraftarına yasak!
Sonraki Haber Yaşar'dan Pınar Karşıyaka'ya moral yemeği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?