ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyakalı tiyatrocular Bozcaada’yı büyüledi

Karşıyakalı tiyatrocular Bozcaada’yı büyüledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı tiyatrocular Bozcaada’yı büyüledi

Aralıksız 22 yıldır kentin kültür ve sanat yaşamına katkı sunan Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, bu kez de Bozcaada’da tiyatroseverlerle buluştu. Çocuk ve yetişkinlere yönelik iki oyun sergileyen topluluk, Ada halkından tam not aldı.

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde yerel halk için gerçekleştirilen ‘Adada Tiyatro Var’ sosyal sorumluluk projesine davet edildi. Bozcaada Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda ikinci kez yer alan Karşıyakalı oyuncular, yine büyük ilgiyle karşılandı.

Tiyatro şöleni kapsamında yetişkinler için ‘Savaş İkinci Perdede Çıkacak’, çocuklar için de ‘Uçan Şemsiye’ oyunları sahnelendi. Toplam 28 çocuk ve genç amatör oyuncu rol aldı. İki oyunda da salonu dolduran Bozcaadalılar, Karşıyakalı topluluğu büyük beğeniyle izledi.

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Zekeriya Hocalar’a teşekkür plaketi takdim eden Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz “Davetimiz üzerine ikinci kez Bozcaadamıza gelip oyunlarını sergileyen Karşıyaka Belediye Tiyatrosu oyuncularına ve bu imkanı sağlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a teşekkür ediyoruz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı yıldızlar Arkas'ı 3-0 ile geçti...
Sonraki Haber Karşıyaka Stadı'nda hareketlilik...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?