ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı taraftarlar sosyal medyada isyan başlattı

Karşıyakalı taraftarlar sosyal medyada isyan başlattı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı taraftarlar sosyal medyada isyan başlattı

İzmir'de yıllardır yolunu gözlediği yeni stada kavuşamayıp kentin bu konuda en mağdur kulübü olarak kalan, futbol ve voleybolda altyapı patentli sporcularıyla kurumlardan destek almadan ayakta kalmaya çalışan Karşıyaka'da taraftarlar sosyal medyada isyan başlattı.

Sosyal paylaşım sitelerinde, "#karşıyakahakkınıarıyor" ve "#karşıyakatürkbayrağıdır" etiketleriyle mesaj bombardımanı yapacak taraftarlar, isyanlarını kampanyaya dönüştürmeyi planlıyor. 

Taraftarlar, kampanyayla ilgili, "Tamamı altyapısından yetişen sporcuları ile tüm branşlarda mücadele eden Karşıyaka Spor Kulübü'ne devletten ne belediyelerden destek alamıyor, Karşıyaka Türk Bayrağıdır. Yarın saat 21.00'de ve sonraki birkaç gün twitter, facebook ve diğer sosyal medya erişim hesaplarımızdan kulübümüzün uğradığı haksızlıklara dikkat çekmek amacı ile #karşıyakahakkınıarıyor ve #karşıyakatürkbayrağıdır hashtaglerini hep birlikte paylaşalım. Başka Karşıyaka yok" mesajını paylaştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar ve muhtarlardan ''Birlik'' buluşması
Sonraki Haber Hakan ve Doğukan gol orucunu bozdu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?