ANA SAYFA > MAGAZİN > Karşıyakalı Selin beğenildi...

Karşıyakalı Selin beğenildi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Selin beğenildi...

TV 8'de yayınlanan 'Kızım' dizisinin Asu'su Karşıyakalı Selin Şekerci, Instagram hesabından cesur pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Şekerci'nin pozları kısa sürede binlerce kişi tarafından beğenildi.

TV 8'de yayınlanan 'Kızım' dizisinin Asu'su Selin Şekerci, Instagram hesabından cesur pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Şekerci'nin pozları kısa sürede binlerce kişi tarafından beğenildi.
Selin Şekerci, Cem Talu ile yaptıkları çalışmadan bir fotoğrafı "Selam Cem Talu ve mükemmel ekiple bir takım bir şeyler yaptık. Benim onlara teşekkürüm bol daha bolca da edeceğim şimdilik bu şurada dursun" notuyla paylaştı.

Selin Şekerci, 1 Haziran 1988 yılında Karşıyaka'da dünyaya gelmiştir. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamlayan Selin Şekerci , 8 yaşına kadar bale eğitimi almıştır. İzmir Devlet Tiyatrosunda oyunculuk eğitimini tamamladıktan sonra 18 yaşında İstanbul'a giden Şekerci, dizi ve reklamlarda oynamaya başlamıştır. 2006 yılında rol aldığı Sağır Oda dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ancak Melekler Korusun dizisi ile tanınmaya başlamıştır. Ay Büyürken Uyuyamam adlı Türk yapımı filmde rol alan Şekerci 2012 yılında Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliği üstlendiği Benim İçin Üzülme dizisinde Irmak karakterini canlandırdı. 2014 yılında Kaçak Gelinlerdizisinde canlandırdığı Şebnem karakteri ile çok sevilen ve büyük bir hayran kitlesi kazanan Selin Şekerci, son olarak 2017 yılında FoxTV ekranlarında yayınlanan Çoban Yıldızı dizisinde Zühre karakterini canlandırmıştır. 1,68 boyunda, 57 kilo olan Selin Şekerci İkizler burcudur.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mesut Toros: 2. yarıda daha iyi bir Karşıyaka izleteceğiz
Sonraki Haber Karşıyaka Sanat Derneği TSM konserini kaçırmayınız...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?