ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı şehitlerin hayrına 4.kez lokma döktürdüler

Karşıyakalı şehitlerin hayrına 4.kez lokma döktürdüler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı şehitlerin hayrına 4.kez lokma döktürdüler

Karşıyaka Belediyesi eski fotoğraf kursiyerleri geleneksel hale getirdikleri Karşıyakalı şehitlerin hayrına gerçekleştirdikleri lokma dökmesinin bu yıl 4.sünü gerçekleştirdiler.

Karşıyaka Belediyesi eski fotoğraf kursiyerleri geleneksel hale getirdikleri Karşıyakalı şehitlerin hayrına dökmesinin bu yıl Soğukkuyu Camii önünde gerçekleştirdiler.

Lokma alan vatandaşlar şehitlere dua ederken şehitleri düşünerek böyle bir olayı gerçekleştirdikleri için Karşıyaka Belediyesi eski fotoğraf kursiyerleri foto gezer gurubuna teşekkür ettiler.

Eski kursiyerler duygularını şöyle ifade ettiler: Bizler dört yıl önce lokma dökme kararını aldığımız zaman bunu her yıl yenileyeceğimizi düşünerek yapmamıştık. Ancak her gün şehit haberleri gelmeye devam ediyordu ve bu bizleri çok üzüyordu. Bizde Foto gezer olarak başta Karşıyakalı şehitlerimiz ve bütün Şehitlerimiz için lokma dökme işini geleneksel hale getirdik. Şehitlerimiz hayrına döktüğümüz lokmalar bize huzur veriyor. Şehitlerimize yaptığımız çok küçük bir şey diye duygularını dile getirdiler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sevilen Sevgililer Günü Hediye Önerileri
Sonraki Haber Engelsiz İletişim Masası'na +1 destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?