ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyakalı küçük fotoğrafçılar Uluslararası fotoğraf çalıştayına katıldı

Karşıyakalı küçük fotoğrafçılar Uluslararası fotoğraf çalıştayına katıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı küçük fotoğrafçılar Uluslararası fotoğraf çalıştayına katıldı

Karşıyaka Emlak Bankası İlkokulu küçük fotoğrafçıları 15-17 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 2.Uluslararası Fotoğraf Çalıştayı’ndan mutlu döndü.

Aydın Efeler Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Efeler Belediyesi 2.Uluslararası Fotoğraf Çalıştayı’na katılan Karşıyaka Emlak Bankası İlkokulu fotoğrafçılık kulübünün küçük fotoğrafçıları sunumları ve karma sergide fotoğraflarıyla yer aldı.

2.Uluslararası Fotoğraf Çalıştayı’nda küçük fotoğrafçılar, eğitmenleri Hülya Akkaya ve veliler, sunum sonrası söyleşide hazırladıkları fotoğraf projeleri hakkında bilgi verdiler.

Eğitmen Hülya Akkaya, Karşıyaka Emlak Bankası İlkokulu fotoğrafçılık kulübünün ilk kez Uluslararası Fotoğraf Çalıştayı’na katıldığını, küçük fotoğrafçıların büyük bir sevinçle okulla döndüklerini belirterek, bundan sonra düzenlenecek fotoğrafçılık ile ilgili tüm etkinliklerde yer almak istedikleri söyledi.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ ( www.karsiyakahaber.com )

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka ilk yarıyı düşme hattında tamamladı
Sonraki Haber Başkan Akpınar, Zühtü Işıl’ın mezarını ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?