ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyakalı eski basketbolcu Ege Üniversitesi'nde dekan oldu...

Karşıyakalı eski basketbolcu Ege Üniversitesi'nde dekan oldu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı eski basketbolcu Ege Üniversitesi'nde dekan oldu...

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ın önerisiyle Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekilliğine Yüksek Öğretim Kurulunca Karşıyaka'nın eski basketbolcusu Prof. Dr. Timuçin Gençer atandı.

Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde;  Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Spor Yönetimi Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Timuçin Gençerdekan vekili olarak göreve başladı.
Basketbol camiasının yakından tanıdığı Prof. Dr. Gençer, 1990-98 yılları arasında profesyonel olarak basketbol oynadı. Aynı zamanda sporculuğunu eğitmenlik boyutuna taşıyarak 2000-2006 yılları arasında ise basketbol antrenörlüğü yaptı.Spor ile ilgili ulusal ve uluslararası derneklerin üyesi olanProf. Dr. Gençer, Spor Bilimleri Derneği yönetim kurulu üyeliği görevini sürdürüyor.
İdari ve akademik birçok görevde bulunan Prof. Dr. Gençer;Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcısı, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı,  Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Spor Yönetim Bilimleri Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yaptı

Prof. Dr. Ramazan Timuçin Gençer Kimdir?

Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünde lisans eğitimini1997 yılında tamamladı.  2001 yılında Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde Spor Yönetim Bilimleri Anabilim Dalında yüksek lisansını, 2005 yılında ise Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor Yönetimi Programı Anabilim Dalında doktorasını yaptı. Prof. Dr. Gençer’in yayınlanmış 29 adet bilimsel makalesi bulunuyor. Araştırmaları Spor Yönetim Bilimleri alanında özgün olup, spor yönetimi, sporda tüketici davranışı, spor pazarlaması ve spor turizmi konularında uluslararası ve ulusal hakemli bilimsel dergilerde yayınlanan çalışmaları bulunuyor. Bu çalışmaların 6 adedi, SCI (ScienceCitation Index) tarafından taranan dergilerde;  11 adedi SCI dışındaki uluslararası indekslerce taranan dergilerde; 12 adedi ise SCI ve uluslararası indekslerce taranan dergiler dışındaki hakemli ve süreli dergilerde yayınlandı. Prof. Dr. Gençer’in, uluslararası bilimsel toplantılarda sunulmuş, 20 adet sözlü, 8 adet poster olmak üzere, toplam 28 adet bildirisi bulunuyor. Prof. Dr. Gençer, uluslararası indekslerce taranan dergilerde hakemlik yapıyor. Prof. Dr. Gençer, spor ile ilgili ulusal ve uluslararası derneklerin üyesi. Halen, Spor Bilimleri Derneği yönetim kurulu üyeliği görevini sürdürüyor.
1990-1993 Vestel Spor Kulübü, Basketbol Deplasmanlı 2’inci Lig oyuncusu, 1993-1997 Karşıyaka Spor Kulübü, Basketbol Deplasmanlı 1’inci Lig oyuncusu 1997-1998 Çakabey Koleji Spor Kulübü, Basketbol Deplasmanlı 2’inci Lig oyuncusu olarak profesyonel basketbol oynadı. 2000-2001 Göztepe Spor Kulübü Basketbol A takım Yardımcı Antrenörlüğü,  2003-2006 Basketbol Yıldız Mili Takım Yardımcı Antrenörü (2005 Avrupa Şampiyonu U16)2005-2006 Karşıyaka Spor Kulübü Küçük Takım antrenörlüğüyaptı. Ramazan Timuçin Gençer, evli ve 2 çocuk babası.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka ilk hafta Tofaş'ı ağırlayacak
Sonraki Haber Ekonomide Milli Seferberlik Gerekiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?