ANA SAYFA > EKONOMİ > Karşıyakalı eğitimcilere 3 yılda 5 milyon TL promosyon…

Karşıyakalı eğitimcilere 3 yılda 5 milyon TL promosyon…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı eğitimcilere 3 yılda 5 milyon TL promosyon…

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce üç yıllığına maaşların ödenmesi ile ilgili yapılan ihaleyi Halk Bankası kazandı.

Karşıyaka’da görev yapan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı kurumlarında çalışanlar üç yıl boyunca maaşlarını Halk Bankası’ndan almalarına karşı beş milyon TL promosyon ve ücretsiz hizmetler alacak.
Halk Bankası, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 76 okul ve kurumda görev yapan (4/C) personeli dahil 3.026 kadrolu personelin maaş ödemeleri ihalesini EFT, havale, kredi kartı ücreti alınmaması gibi imkanlar ile birlikte üç yıllık promosyontutarı olan beş milyon TL’ye yakın parayı da personel hesaplarına 20 Ocağa kadar peşin ödeyecek.
Halk Bankası Çarşı ŞubesininKarşıyaka’da bulunan 28 okul ve kurumun maaşlarını ödeme sözleşmesi için Çarşı Şubesi Müdürü Burçin Hızlı Kahraman ileİlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu bir araya geldi. Sözleme sırasında konuşan Çarşı Şubesi Müdürü Kahraman, eğitim camiasının her zaman yanında olacaklarını belirterek, eğitimcileri bankacılık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalandıracaklarını söyledi.
Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan sözleşmeli ve ücretli personele promosyon ödemesi ise kurumların bankalarla yapacakları özel sözleşme sonucunda belirlenecek.
Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz Durmaz / Karşıyaka Haber

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber İbrahim Kaş, Kastamonu ile anlaştı
Sonraki Haber Karşıyaka Antalya Belek'te...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?