ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı Doğukan'a Fenerbahçe kancası

Karşıyakalı Doğukan'a Fenerbahçe kancası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Doğukan'a Fenerbahçe kancası

Karşıyaka'nın 19 yaşındaki Milli forveti Doğukan İnci'ye Fenerbahçe'nin talip olduğu iddia edildi.

 İlk olarak Altınordu'dan 18 yaşındaki kaleci Berke Özer ve 21 yaşındaki sağ kanat Barış Alıcı'yı transfer ederek genç oyunculara yatırım yapmaya başlayan sarı-lacivertlilerin şimdi de İzmir'in diğer temsilcisi Karşıyaka'dan Doğukan'ı gündemine aldığı ileri sürüldü. U19 Milli Takımı'nda forma giyen Doğukan için Fenerbahçe'nin ilerleyen günlerde harekete geçeceği belirtildi.

Fenerbahçe'den kendilerine herhangi bir teklif gelmediğini belirten Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, "Resmi bir talep yok, menajerlerden de bu konuda kulağımıza gelen bir haber olmadı. Doğukan bizim oyuncumuz. İyi bir sezon geçirecek, kendisine güveniyoruz. Karşıyaka'nın ona ihtiyacı var. Doğukan'ı satmayı düşünmüyoruz" diye konuştu. Genç golcü konusunda açık kapı da bırakan Başkan Büyükkarcı, "Transfer kesinlikle olmaz demiyoruz. Gelecek teklife göre değişir" yorumu yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ekspres yol 70 metre derine inecek
Sonraki Haber Koşabiliyorken Koş Tenis Turnuvası sonuçlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?