ANA SAYFA > GÜNDEM > KARŞIYAKALI ÇOCUKLARIN YAZ OKULU KEYFİ

KARŞIYAKALI ÇOCUKLARIN YAZ OKULU KEYFİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKALI ÇOCUKLARIN YAZ OKULU KEYFİ

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte çocuklara yönelik çalışmalarını hızlandıran Karşıyaka Belediyesi, yaz okullarının açılışını yaptı.

Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Geleceği emanet edeceğimiz çocuklarımızın yeteneklerini sergilemeleri ve kendilerini geliştirmeleri için her türlü imkanı sunacağız” dedi.
Yüzme, gitar, ebru, heykel, drama, satranç, resim, fotoğrafçılık, eğlenceli matematik, İngilizce, sinema, masa tenisi, uçak yapımı, piyano, bağlama ve diksiyon dallarında ücretsiz açılan yaz okullarına yaklaşık 7 bin çocuk kayıt yaptırdı. Yüzme kursları için Zübeyde Hanım ve Fikri Altay mahallelerinde portatif yüzme havuzları kuruldu. Bülent Ecevit Kültür Merkezi, İsmail Cem Kültür Merkezi ve Ahmet Priştina Kültür Merkezi’nde eğitim birimleri oluşturuldu.


Açılış töreni, Zübeyde Hanım Mahallesi’nde kurulan yüzme havuzlarının yanında yapıldı. Törene Meclis üyeleri, muhtarlar, çocuklar ve aileleri katıldı. Kurdele kesiminin ardından soluğu havuzda alan çocuklar, serin suya kendilerini bırakmanın keyfini yaşadı. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar da çocukların coşkusuna ortak oldu. Öğrencilerle birlikte masa tenisi de oynayan Başkan Akpınar, yaz ayları boyunca etkinliklerin süreceğini belirtti.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, geleceği çocuklara emanet ettiğini hatırlatan Başkan Akpınar “Göreve seçilirken, Karşıyakamızı çocuklarla yöneteceğimizi söylemiştim. Kentle ilgili tüm sorunları çözebiliriz ancak çocuklarımızın gelişimini kaçırırsak bunu telafi edemeyiz. Bu kenti çocuklarla birlikte yöneteceğim ve onlar için yaptığımız hizmetlere de devam edeceğiz” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber OTOGAZA ZAM YAPILDI
Sonraki Haber MUTLU DEMİR PINAR KSK'DE KALDI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?