ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı çocuklar TayPark'ta buluştu...

Karşıyakalı çocuklar TayPark'ta buluştu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı çocuklar TayPark'ta buluştu...

Çocukların sosyal gelişimi için projeler üreten Karşıyaka Belediyesi, Örnekköy, Zübeyde Hanım ve Cumhuriyet mahallelerinden yaklaşık 200 çocuğu Taypark'ta ağırladı. Hafta sonunu can dostlarla, stresten uzak geçiren Karşıyakalı çocuklar gönüllerince eğlenme fırsatı yakaladı.

Karşıyaka Belediyesi'nin hayırseverlerin desteği ile gerçekleştirdiği organizasyonda yaklaşık 200 öğrenci Taypark'ta buluştu. Parktaki hayvanlarla oynama ve stres atma fırsatı yakalayan çocuklara hamburger ikram edildi.

Örnekköy, Zübeyde Hanım ve Cumhuriyet mahalleleri ile başlayan etkinliğin, diğer mahallelerdeki çocukların katılımıyla da sürdürüleceği belirtildi. Oyun parkının ve güzel havanın tadını çıkartan çocuklar, Karşıyaka Belediyesi'ne teşekkür etti.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 2. İDA Dans Sporları Kupası Karşıyaka'da sahibini buldu
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka ligde 1 aydır kazanamıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?