ANA SAYFA > MAGAZİN > KARŞIYAKALI ÇOCUKLAR BU YAZ ÇOK EĞLENECEK

KARŞIYAKALI ÇOCUKLAR BU YAZ ÇOK EĞLENECEK

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKALI ÇOCUKLAR BU YAZ ÇOK EĞLENECEK

Okulların kapanmasıyla çocuklara yönelik spor ve eğlence faaliyetlerini artıran Karşıyaka Belediyesi'nde, yaz okulları için kayıtlar başladı. Çocuklar yaz ayları boyunca başta futbol, basketbol, yüzme, fotoğrafçılık ve satranç olmak üzere 19 farklı branşta kursa katılabilecek.

Karşıyaka Belediyesi'nin çocuklara yönelik açacağı yaz okulu kursları için, 20 Haziran'a kadar kayıtlar devam edecek. 7 - 13 yaş grubundaki çocuklar; resim, ebru, İngilizce, heykel, drama, fotoğrafçılık, yüzme, eğlenceli matematik, sinema, piyano, voleybol, basketbol, temel jimnastik ve futbol kursu alacak. 9- 13 yaş grubundaki çocuklar ise gitar, bağlama, satranç, masa tenisi ve uçak yapımı kurslarına katılabilecek. Voleybol, basketbol, temel jimnastik ve futbol dışındaki tüm kurslar ücretsiz olacak. Kurslar için gerekli malzemeler, Karşıyaka Belediyesi tarafından temin edilecek. Aileler, çocuklarını birden fazla kursa kayıt yaptırabilecek.
Başvurular, 20 Haziran Cuma gününe kadar Karşıyaka Belediyesi Kültür Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, İsmail Cem Kültür Merkezi, Bülent Ecevit Kültür Merkezi ve Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’ne yapılabilecek. Dersler ise bu üç kültür merkezi ve KARGEM salonlarında gerçekleştirilecek. Yüzme dersleri için de Zübeyde Hanım Mahallesi ve Fikri Altay Mahallesi’nde havuz kurulacak. Basketbol, voleybol ve temel jimnastik kursları Mavişehir Spor Salonu’nda; futbol kursu ise Hasan Türker Futbol Sahası’nda yapılacak. İki ay sürecek Yaz Okulu’nda dersler, her biri alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek. Organizasyona bu yıl binden fazla çocuğun katılması bekleniyor.
Yaz ayları boyunca, çocukların sosyal ve zihinsel gelişimlerine destek olmak adına hizmetlerini sürdüreceklerini ifade eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyaka'da 7'de 77'ye herkese spor yaptırmak ve sosyal aktivitelere dahil etmek istiyoruz. Yaz okullarımız bunun için bir fırsat. Yaz okullarımızda, çocuklarımızın alacağı eğitim, farklı spor ve sanat dallarıyla tanışma imkanları bulabilmesi çok önemli. Yaz Okulumuz bu anlamda Karşıyakalı çocuklarımız için kaçırılmaması gereken bir fırsat. Herkesi, istediği bir yaz kursuna kayıt olmaya bekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber I-PHONE 6 BÖYLE Mİ OLACAK?
Sonraki Haber BOSTANLISPOR'UN YAZ DÖNEMİ SPOR EĞİTİM OKULLARI AÇILIYOR...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?