ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > KARŞIYAKALI ANNE VE ÇOCUKLARA MÜZE TURU...

KARŞIYAKALI ANNE VE ÇOCUKLARA MÜZE TURU...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKALI ANNE VE ÇOCUKLARA MÜZE TURU...

Karşıyaka Belediyesi,annelerin de katılımıyla çocukları ilçedeki müzelere götürerek, bilgi verdi. Müzeleri gezip geçmişe kısa bir yolculuk yapan anne ve çocuklar, daha sonra da Taypark'ta eğlenceli vakit geçirdi.

Karşıyaka Belediyesi'nin yaz dönemi faaliyetleri çerçevesinde anne ve çocuklara özel olarak düzenlediği müze gezileri Latife Hanım, Örnekköy, Zübeyde Hanım ve Mustafa Kemal mahallelerini kapsadı.
Her mahalleye özel bir günün ayrıldığı organizasyona toplam 200 anne ve çocuk katıldı. Muhtarlar aracılığıyla kayıtları alınan anne ve çocuklar, yaşadıkları mahalleden otobüslerle alınarak Haberleşme Müzesi, Hamza Rüstem Fotoğraf Müzesi ve Latife Hanım Anı Evi'ne götürüldü. Müzeleri gezip, sergilenen eserler hakkında bilgi alan anne ve çocuklar için Taypark'ta da dinlenme programı yapıldı. Anne ve çocuklar, proje sayesinde, hem eğitici hem de eğlenceli bir gün geçirmiş oldu. Yoğun ilgi gören müze gezilerinin Ramazan ayının ardından devam edeceği belirtildi.
Karşıyakalı çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmesi için böyle bir çalışma başlattıklarını söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Çocuklarımız için yaz boyunca sürecek kurslar, çeşitli gösteri ve etkinlikler düzenliyoruz. Müzeler sayesinde öğretici olan, sosyal tesislerimizde ise eğlendiren bu programa anneleri de dahil ettik. Yaz boyunca bu tür etkinliklerimiz sürecek" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ERKEN TEŞHİSTE ENDOSKOPİ HAYAT KURTARIYOR
Sonraki Haber MS İLE YAŞAMIN İLACI EGZERSİZ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?