ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'dan Spotify ile işbirliği

Karşıyaka'dan Spotify ile işbirliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'dan Spotify ile işbirliği

Karşıyaka Spor Kulübü, dijital müzik paylaşım platformu Spotify ile işbirliği yaparak, sosyal medya çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Karşıyakalı taraftarlar Brezilya’da gerçekleştirilen Dünya Kupası müzik listesinden birçok sporcuya kadar farklı isimlerle işbirliği yapan Sportify’da artık KSK'li sporcuların ve kulübün şarkılarını bulabilecekler. Spotify ile yapılan işbirliği ile KSK'nin uluslararası platformda daha da geniş kitlelere ulaşması planlanmakta olduğu açıklandı.

Pınar Karşıyaka sporcuları ve Baş Antrenör Ufuk Sarıca ile başlanılması düşünülen uygulamada kısa süre içerisinde diğer branşlardan da sporcuların dahil edilmesi düşünülüyor.

Yeşil kırmızılı taraftarlar, bu işbirliğinin sonucunda sporcuların ve hocaların şarkı listelerine erişebilecek, hangi sporcunun hangi müzikleri dinlediğini öğrenebilecekler. Bunun dışında Karşıyaka ile ilgili şarkılara da Spotify üzerinden ulaşılabilecek. Akıllı telefon ve tabletlerin yanı sıra bilgisayarınızdan da hem çevrimiçi hem de çevrimdışı müzik dinleyebileceğiniz Spotify’da ‘Karşıyaka Spor Kulübü Official’ ismi ile müzik listelerine Temmuz ayı içerisinde ulaşılabilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka İlçe Milli Eğitim'den 5 şube müdürünün tayini çıktı
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi Ramazan Eğlenceleri'ni iptal etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?