ANA SAYFA > EKONOMİ > KARŞIYAKA'DAN SOMA'YA DEV DESTEK

KARŞIYAKA'DAN SOMA'YA DEV DESTEK

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKA'DAN SOMA'YA DEV DESTEK

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ilçenin her noktasında arı gibi çalışan temizlik işçilerine moral ziyaretinde bulundu.

Daha temiz bir Karşıyaka için yapılması gerekenleri anlatan Başkan Akpınar'a, birkaç gündür Soma ve Kınık'ta acılı aileleri ziyaret eden ünlü sanatçı Yavuz Bingöl de eşlik etti. Bingöl, önümüzdeki ay, Bostanlı'da, 35- 40 sanatçının katılımı ile dev bir yardım organizasyonu planladıklarını söyledi. Örnekköy'deki Temizlik İşleri Şantiyesi'nde gerçekleştirilen buluşmaya yaklaşık 300 işçi katıldı.

Başkan Akpınar, Karşıyaka'daki ana caddeler ve ara sokakların daha temiz olması için mücadele ettiklerini, bu noktada tüm işçilere önemli görevler düştüğünü söyledi. Akpınar "Bir belediye başkanını sokakta en iyi temsil edenler temizlik işçileridir. Salonda değil, sokakta yetişen bir siyasetçi olarak çektiğiniz sıkıntıları biliyorum ve çalışma şartlarınızı düzeltmek için elimden geleni yapacağım. Duyuyorum ki yaşlılara, engellilere yardım ediyorsunuz. Poşetlerini taşıyorsunuz, bu beni çok mutlu ediyor. İşini düzgün yapan ve belediyeye laf getirmeyecek her işçimin, başımın üzerinde yeri vardır. Yaz ayları geldi. Temizlik konusundaki şikayetler artabilir. Özveri ile çalışacağız ve her karışı tertemiz bir Karşıyaka yaratacağız. Umutsuzluğa kapıldığınızda Soma'yı ve o madende yaşamını yitiren kardeşlerimizi düşünün" dedi.

Karşıyakalı temizlik işçileri ile bir araya gelen ünlü sanatçı Yavuz Bingöl ise Soma'da yaşanan maden faciasının yaralarını sarmak için köy köy gezdiklerini ve ailelerin acılarını paylaşmaya çalıştıklarını söyledi. Soma için kalıcı çözümler üretmek istediklerini belirten Bingöl "Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar ile Soma için önemli projeler yapacağız. Oradaki durum, basından görüldüğü gibi değil. Orada olmak ve acıyı paylaşmak tarifsiz bir duygu. Kimsenin haberi olmayabilir ama Başkan Akpınar ve ekibi Soma'da önemli işler yapıyor. Cumartesi günü 10- 12 sanatçı dostumuz ile yeniden köyleri gezeceğiz. Önümüzdeki ay ise 35- 40 sanatçının katılımı ile Bostanlı'da dev bir organizasyon yapacağız. SMS aracılığı ile toplanan yardımları da ailelere ulaştıracağız. Bu projenin hazırlıklarını yapıyoruz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber NERGİZ'DEKİ YANGIN PANİK YARATTI
Sonraki Haber MURAT ÖZEL, KARŞIYAKA BELEDİYESİ BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?