ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'dan camiaya destek çağrısı

Karşıyaka'dan camiaya destek çağrısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'dan camiaya destek çağrısı

Karşıyaka'da Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Hakan Çeliker, yeşil-kırmızılı camiaya destek çağrısı yaptı.

Kenetlenerek birlik ve beraberlik içinde hareket etmeleri gerektiğini anlatan Hakan Çeliker, "Taraftarlar ve geçmiş dönemlerde görev almış yöneticiler, küskünlüklerini bir kenara bırakıp kulübe el vermeli. Güçbirliği sağlamalıyız. Bizim kimseye dargınlığımız yok. Karşıyaka'nın menfaati için herkese kapımız açık. En büyük ihtiyacımız destek, başarılı olacaksak bunun altında herkesin imzası olmalı" dedi.

Kaf-Kaf'tan alacaklı kişilerle yaşanan sorunları ortadan kaldırdıklarını, tesisleri bakıma alarak futbolculara gerekli ortamı sağladıklarını belirten Asbaşkan Çeliker, "Herkesten fedakarlık bekliyoruz. Yönetim olarak ciddi projelerimiz var. Bunları birer birer hayata geçireceğiz. Zamanla projelerimizi açıklayacağız. Genç futbolcularımızın hiçbir sorunu yok. Bu yıl onlar için kendilerini gösterme zamanı. Tüm imkanlar sağlandı. Sorunsuz bir sayfa açtık. Şimdi hepimiz sportif başarıya odaklanmalıyız. Kulübün ileri gitmesi için çalışmalıyız" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi kültür merkezi gibi
Sonraki Haber Bostanlıspor, bisiklet ve dağcılık şubelerini açıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?