ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'dan alt yapı atağı...

Karşıyaka'dan alt yapı atağı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'dan alt yapı atağı...

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta son 11 maça düşme hattında giren Karşıyaka'da kulübe büyük mali destek veren Folkart Yapı ve Yaşar Holding'le şirketleşme görüşmelerini sürdüren yeni yönetim, transfer yasağının açılamama ihtimaline karşı da önlem alıyor.

Altyapısını güçlendirme harekatına girişen Karşıyaka, Ege ve Türkiye'yi tarayıp U19 takımına 5, U17 takımına 7, U16 takımına 8, U15 takımına 10, U14 takımına da 8 olmak üzere 38 takviye yaptı.Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde bu oyuncuların kalacağı altyapı lojman ve binası, yöneticilerden Hasan Çelik'in desteğiyle baştan aşağı yenileniyor. Yetenekli genç futbolcuları A takıma hazırlayacak Karşıyaka, altyapıda eski futbolculardan Tayfun Yungul sorumluluğunda bir yönetim kurdu. Devre arasında Can Erdem ve Ali Say'ın ayrılmasıyla iyice alternatif sıkıntısı çeken transfer yasaklısı A takıma şimdiden altyapıdan takviye yapmaya başlayan Karşıyaka, geçen hafta Doğukan İnci ve Batuhan Altın'a profesyonel lisans çıkardı. Eski kulüpleri Bucaspor ve Altınordu'ya yetiştiricilik bedeli ödenerek profesyonel yapılan 19 yaşındaki forvet Doğukan, Hacettepe önünde 24 dakikada sahada kalarak Mahmut'un golüne asist yaptı. Karşıyaka, U19 takımından birkaç genci daha A takıma alacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Genç kızların yeni tutkusu Kick Boks
Sonraki Haber İzmir polisi uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?