ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’daki yöneticiler Ramazan öncesi bir araya geldi

Karşıyaka’daki yöneticiler Ramazan öncesi bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’daki yöneticiler Ramazan öncesi bir araya geldi

Karşıyaka’daki yöneticiler ramazan öncesi sezonun son toplantısında bir raya gelerek birlikte kahvaltı yaptı, Karşıyaka’nın sorunlarını görüştü.

Orman Bölge Müdürlüğü bahçesinde bir araya gelen ilçe yöneticileri yeşilliklerin içinde kahvaltı yaptı. Birbirleri ile görüştüler.

Toplantıda konuşan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Ramazan Ayı nedeni ile yöneticilerin gerek çalışanlar, gerekse vatandaşla ilişkilerinde daha özverili davranılması gerektiğini söyledi. İsrafa da değinen Kaymakam Yücel, özellikle kurumlarda gereksiz elektrik ve su harcamalarına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. Yaz sıcağında klimalar çalıştırılırken kapı ve pencerelerin kapalı olması gerektiğine dikkat çekti. Karşıyaka’daki yöneticilerin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Kaymakam Yücel “Birlik ve beraberliğimizin hep böyle devam etmesini istiyorum. Hepimiz bu memleketin hizmetkârıyız. Oldukça verimli çalışmamız lazım, Karşıyaka’mızın, memleketimizin buna çok ihtiyacı var”

Türkiye’de ilk kez Karşıyaka’da düzenlenen kamu ile özel kurum ve kuruluş yöneticilerini bir araya getiren aylık toplantı 6 yıldır aralıksız devam ediyor.

Toplantıda Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu’nun yan yana oturup sık sık sohbetleri güzel bir tablo oluşturdu.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, Orman İşletme Müdürü Erdal Şahan ve Bölge Müdürlüğündeki yöneticiler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil,  İlçe Jandarma Bölük Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli, Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürü Zakir Kılıç, Karşıyaka Ağız Diş Sağlığı Merkezi Yöneticisi Dt. Yıldızhan Altınışık,Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir, Nüfus Müdürü Derya Çıngıl, İZSU Karşıyaka Şube Müdürü İlhan Gökdeniz, İlçe Gençlik Spor Müdürü Musa Yelek, Tapu Müdürü Erhan Sakarya, SYDV Müdürü Muhittin Edirne,  SGK Şube Müdürü Tuncel Dağdelen, Karşıyaka Emniyet Müdür Yardımcısı Zeynep Erdoğan Derse, Huzurevi Müdürü Gülçin Halatçı, Orman İşletme Müdürü Erdal Şahan, GDZ Elektrik Karşıyaka- Bayraklı-Çiğli Müdürü Halil Avcı, Çocuk Yuvası Müdürü Adnan Güneş,İlçe Kütüphane Müdürü Cuma Öztekin, Halk Bankası Çarşı Şube Müdürü Burçin Hızlı Kahraman, Vakıfbank Şube Müdürü Hakan Günay, Özel Havajet Meslek Lisesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu katıldı.


Haber ve fotoğraflar: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kuzey Kıbrıs Ormanları Fotoğraf Yarışması'nın 3.'sü Karşıyaka'dan
Sonraki Haber Karşıyaka'nın gençleri Gelişim'e yenildi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?