ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’daki eğitimciler iftarda bir araya geldi

Karşıyaka’daki eğitimciler iftarda bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’daki eğitimciler iftarda bir araya geldi

Karşıyakalı eğitimciler, eğitimcilerin okulu diye bilinen Karşıyaka Koleji’nde bir araya gelerek iftar açtı.

Menemen Emiralem’de bulunan Karşıyakalı eğitimcilerin bir araya gelerek kurdukları Karşıyaka Koleji’ndeki iftarda, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel’de Karşıyakalı eğitimcileriyalnız bırakmadı.
Karşıyaka kolejindeki iftara Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu ile şube müdürleri, okul müdürleri, okulun kurucusu Akın Usanmaz, Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Muammer Gezginci katıldı.
Okulun kurucusu Akın Usanmaz Kaymakam Yücel’in her zaman eğitimcilerin yanında gördüğünü belirterek şunları söyledi. “ Sayın Kaymakamımız okulumuzun açılışında da bu akşamda davetimizi kırmayarak geldiler. Kendilerine, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa İslamoğlu’na ve tüm davete icabet edenlere teşekkür ederiz. Ramazan ayının böyle bir gününde birlikte iftarı açtığımız için çok mutlu olduk.”

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Her gece aynı manzara!..
Sonraki Haber Unutulmaya Yüz Tutmuş Oyunları çok sevdiler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?