ANA SAYFA > ÇEVRE > KARŞIYAKA'DA YOLLAR BOMBOŞ KALDI...

KARŞIYAKA'DA YOLLAR BOMBOŞ KALDI...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKA'DA YOLLAR BOMBOŞ KALDI...

Karşıyaka'da, mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye başlayan hava sıcaklıkları, kentteki günlük yaşamı zorlaştırdı.

Türkiye'de yaz mevsiminin en sıcak geçtiği kentlerden Karşıyaka'da, kavurucu yaz sıcakları etkili olmaya başladı. Temmuz ayı uzun yıllar ortalama sıcaklık değeri 28, ortalama en yüksek sıcaklık değerinin ise 33,2 derece olarak belirlenen Karşıyaka'da, öğle saatlerinde ölçülen ortalama hava sıcaklığı 34,1 derece oldu.  Nem oranının yüksek olması da hissedilen sıcaklığı oldukça arttırdı, rüzgar sıcak esti.
Artan hava sıcaklığı, kentte günlük yaşamı da etkiledi. Günün hemen her saati, insan trafiğinin yoğun olduğu Karşıyaka Çarşısı, özellikle hava sıcaklıklarının en üst değerine ulaştığı öğle saatlerinde boş kaldı. Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamayı tercih eden Karşıyakalılar, gölge alanlarda serinlemeye çalıştı. Çocuklar da yasak ve tehlikeli olan park ve kentin çeşitli yerlerindeki süs havuzlarına girerek serinlemeye çalıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZSU KÖYLERE YENİ ŞEBEKEDEN SU VERMEYE BAŞLADI
Sonraki Haber KARŞIYAKA'DA YİNE ELEKTRİK KESİNTİSİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?