ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da uyuşturucu operasyonu

Karşıyaka'da uyuşturucu operasyonu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da uyuşturucu operasyonu

İzmir genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonda 18 kişi gözaltına alınırken yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Konak, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerine 120 ekip ve 300 personelin katılımları ile Kutay-1 isimli operasyon düzenlendi. Yaklaşık 6 aylık bir çalışma sonrası 28 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda E.Ö.(41), Y.Ç.(31), N.B.(42), İ.T.(44), M.S.(24), E.A.(40), S.T.(24), E.T.(20), İ.Ö.(34), S.Ö.(32), M.D.(27), S.T.(53), A.E.(56), V.A.(29), F.G.(20), H.B.(33), N.A.(39) ve K.K.(30) yakalandı. Operasyonlarda 5 kilogram kokain, 12 kilogram esrar ve 7 bin 500 adet ectasy hap, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 20 bin TL ve 900 Dolar ele geçirildi. E.Ö., N.B., M.S, S.T., E,T. ve M.D. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor kick boksta ilk madalyasını aldı
Sonraki Haber Karşıyaka Tenis’in büyük başarısı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?