ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka'da ücretsiz Fransızca kursu...

Karşıyaka'da ücretsiz Fransızca kursu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da ücretsiz Fransızca kursu...

Karşıyaka Belediyesi, Paris Sorbonne Doktorlar Derneği ile işbirliğine imza attı. Kültürel ve sosyal projelerde ortak hareket etme kararı alan iki kurum, İsmail Hakkı Tonguç Gençlik Eğitim Merkezi’nde eğitim gören 25 başarılı öğrenciye ücretsiz Fransızca kursu vermeye başladı.

Eylül ayına kadar sürecek olan dil eğitimleri, Fransa’dan gelen eğitmenler tarafından veriliyor. Karşıyakalı öğrenciler, hem eğlenceli bir yaz dönemi geçiriyor hem de yabancı bir dili öğrenmenin mutluluğunu yaşıyor.
İki kurum arasındaki işbirliği sonraki süreçte de devam edecek. Protokol kapsamında, öğrenci değişim programları düzenlenecek. Konferanslar, bilimsel toplantılar, tematik seminerler organize edilecek. İki ülke arasında kültürel ve sosyal işbirlikleri sağlanacak.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Yerli ve yabancı kurumlarla yaptığımız çalışmalar sayesinde gençlerimize kültürel birikim kazandırıyoruz. Bu tür projeleri sürdüreceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka 13. imzayı attırmaya hazırlanıyor...
Sonraki Haber Kas hastası Ender yatağına kavuştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?