ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > KARŞIYAKA'DA TİYATRO DOLU GÜNLER

KARŞIYAKA'DA TİYATRO DOLU GÜNLER

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKA'DA TİYATRO DOLU GÜNLER

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, Şubat ayında, iki salonda, 4 ayrı oyunla sanatseverleri ağırlayacak. Sezona iddialı hazırlanan Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, yetişkinlere ve çocuklara yönelik ayrı ayrı oyunlarla her hafta üç gösteri yapacak.

Zekeriya Hocalar yönetiminde, amatör oyuncularla hazırlanan oyunlar, bir sezon boyunca aralıksız sahneleniyor. Şubat ayında 10 gösteri ile tiyatro severlerin karşısına çıkacak olan oyuncular, ücretsiz gösteriler için herkesi salonlara davet etti.

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu bu sezon Orhan Kemal’in yazıp Mustafa Gültekin’in uyarladığı “Tersine Dünya”, Joseph Otto Kesselring’in yazdığı “Ahududu”, Charles Perrault’un yazdığı çocuk oyunu “Çizmeli Kedi” ve  Hans Christian Andersen’in yazıp Gülen İpek Abalı’nın uyarladığı “Çirkin Ördek Yavrusu” adlı çocuk oyununu sahneliyor.

Karşıyaka’nın sanatla iç içe olduğunu belirten Belediye Başkanı Cevat Durak, “Karşıyaka’ya kazandırdığımız salonlar ile kentimiz kültür ve sanatın başkenti olma yolunda önemli yol kat etmiştir. Belediye Tiyatromuz da hazırladıkları oyunlarla farklı salonlarda tiyatro severlerin karşısında oluyor. Tiyatroya gönül veren oyuncularımızı kutluyorum” dedi.

Belediye Tiyatrosu Gösterileri

Ahududu adlı oyun: 8-15-22 Şubat Ziya Gökalp Kültür Merkezi
Çizmeli Kedi adlı oyun: 9-16-23 Şubat Ziya Gökalp Kültür Merkezi
Tersine Dünya adlı oyun: 1 Şubat Ziya Gökalp Kültür Merkezi
Çirkin Ördek Yavrusu adlı çocuk oyunu: 8-15-22 Ahmet Piriştina Kültür Merkezi

Oyunları izlemek isteyenlerin, Kültür Müdürlüğü veya salonlardan ücretsiz davetiye alması gerekmektedir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA SPOR SALONU KLİMALARI ÇALINDI
Sonraki Haber KARŞIYAKA'DA OTANTİK GECE

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?