ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da terör operasyonu...

Karşıyaka'da terör operasyonu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da terör operasyonu...

Birleşik Özgürlük Güçleri adlı terör örgütüne yapılan operasyonda, 7 ev ve bir parti binasında çok sayıda örgütsel döküman, dijital malzeme, yasak yayın, kılıç, pala, döner bıçağı, sapan ve bilye çıktı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmada, Birleşik Özgürlük Güçleri isimleri terör örgütünün İzmir yapılanmasının illegal eylemler içerisinde olduğunun belirlenmesi üzerine, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bugün saat 06.00 sıralarında, başta Karşıyaka olmak üzere Konak, Menemen, Buca, Bayraklı ilçelerinde 7 ev ve bir parti binasında arama yaptı.
Yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel döküman, dijital malzeme, yasak yayın, kılıç, pala, döner bıçağı, sapan ve bilye çıktı. Aramalarda 10 şahıs yakalanırken 3 zanlının aranmasına devam edildiği bildirildi.
Operasyonda yakalanan şahısların çoğunun aynı evde kalmaları ve evde birçok suç unsurunun elde edilmesi buranın örgüt evi olduğu yönünde değerlendirildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Arabalı vapur iskeleye çarptı!..
Sonraki Haber İzmir'de heykele saldırdılar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?